< Terug naar overzicht

Clark Taverniers van SD Worx naar Groep H. Essers

Sinds mei is Clark Taverniers HR-directeur bij transportreus Groep H. Essers. Hij kwam over van HR-dienstverlener SD Worx, waar hij tien jaar actief was.

Clark Taverniers (40) is licentiaat in de Politieke en Sociale Wetenschappen met specialisatie in HR. Aanvullend volgde hij in 2005 en 2006 het PED-programma (eMBA) bij IMD in Lausanne. Taverniers startte zijn carrière bij Belgacom en Vedior, en werkte de afgelopen tien jaar voor SD Worx. Hij startte er als accountmanager, maar klom al vlug op tot verkoopdirecteur voor het segment van de grote ondernemingen. In 2003 werd hij Director Automation. De laatste drie jaren bouwde Taverniers als director SD Worx International het partnernetwerk, de vestigingen in de buurlanden, de internationale payroll services en de internationale IT-oplossing van de HR-dienstengroep uit.

Bij de transportgroep H. Essers is Taverniers verantwoordelijk voor het HR-beleid in de twaalf landen waarin de groep actief is. Hij commentarieert: “Groep H. Essers werd Onderneming van het Jaar in 2007, mede omwille van de sterke expansie en internationalisering. De Groep, nu 2500 medewerkers groot, wil de sterke groei aanhouden en streeft naar een verdubbeling van omvang in enkele jaren. Mijn voornaamste opdracht bestaat er dan ook in – vanuit de sterke bedrijfscultuur – een aangepaste HR-structuur te bouwen waarin mensen enerzijds met het bedrijf kunnen meegroeien en we anderzijds nieuw talent kunnen aantrekken.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen