< Terug naar overzicht

Clark Taverniers van H Essers naar Motmans-Van Haevermaet HR-adviseurs

Clark Taverniers wordt HR-adviseur bij Motmans-Van Haevermaet HR-adviseurs. Hij komt van H. Essers, een vooraanstaand logistiek bedrijf, waar hij de HR-organisatie uitbouwde en het bedrijf voorbereidde op verdere groei vanuit een aangepaste organisatiestr

Clark Taverniers (44) is licenciaat in de Politieke en Sociale Wetenschappen, specialisatie Arbeidsorganisatie. In 2007 behaalde hij een executive MBA aan IMD in Lausanne, waar hij zich verdiepte in het verband tussen organisatie en HR-beleid. Zijn fascinatie voor succesvol leidinggeven onderstreepte hij in 2010 met een Certificaat Personal Coach.

Hij startte zijn carriere bij Belgacom Directory Services als Sales Trainee, om vervolgens een functie van Office Manager op te nemen in de Vedior-groep.

Daarna werkte hij gedurende 10 jaar voor SD Worx in verschillende functies. Zo is hij enkele jaren verkoopdirecteur Belgiƫ geweest. Hij breidde als directeur internationaal de SD Worx operaties uit met vestigingen in Nederland en Frankrijk, en eindigde als directielid verantwoordelijk voor de dienstverlening aan grote ondernemingen Belgiƫ.

In 2008 maakte Clark de overstap naar H. Essers, een vooraanstaand logistiek bedrijf. Hij bouwde er de HR-organisatie uit en bereidde het bedrijf voor op verdere groei vanuit een aangepaste organisatiestructuur.

Nu, in juni 2011, vervoegt Clark Taverniers Motmans-Van Havermaet HR-adviseurs om HR-advies te geven aan bedrijven in het Antwerpse.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen