< Terug naar overzicht

Clark Taverniers, Steven Fuller en Katrien Devos gaan internationaal bij SD Worx

SD Worx voegt zijn Belgisch HR Service Center en de internationale payroll-afdeling samen tot een internationaal HR Service Center. Clark Taverniers, Steven Fuller en Katrien Devos krijgen daardoor een nieuwe functie binnen de onderneming.

Clark Taverniers (37) is licentiaat Politieke en Sociale Wetenschappen met specialisatie HRM. Hij werkte voorheen bij Belgacom en Vedior en is sinds acht jaar actief bij SD Worx. Daar was hij achtereenvolgens account manager, verkoopsdirecteur grote ondernemingen, en directeur Automation (Business Unit Manager Software Solutions). Taverniers wordt de directeur International HR Solutions van het verruimde HR Service Center.


Steven Fuller (32) wordt manager van dit internationale HR Service Center. Hij startte zijn loopbaan bij Artesia als adjunct-coördinator payroll, maar ruilde de bank vijf jaar geleden voor een betrekking bij SD Worx. Daar startte hij als payrolladviseur (gedetacheerd bij verschillende klanten) en werd later één van de drie payrollmanagers die samen een ploeg van 60 payrolladviseurs coachen.


Katrien Devos (32) heeft een licentie Psychologie op zak en volgde een bijkomende opleiding HRM aan de UAMS. Ze begon haar loopbaan bij Creyf's Interim als uitzendconsulente bedienden en als regionaal testpsychologe. Bij Fiers & De Mey werkte ze later als consultant (headhunting en assessment centers). Ze trad 3,5 jaar geleden bij SD Worx in dienst als HR-adviseur (gedetacheerd bij verschillende klanten) om daarna HR sales consultant te worden voor de afdeling Outsourcing. Devos zal die ervaring benutten in haar nieuwe functie. Ze wordt sales consultant van het interrnationale HR Service Center. Voor zowel internationale als nationale klanten zoekt ze naar oplossingen op maat.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen