< Terug naar overzicht

Claire Potvliege, Katrien Sterckx en Henri Meuleman versterken HR-team van Partena

De cluster Ondernemingen en Ondernemers van Partena heeft Claire Potvliege aangesteld als HR-director. In de afdeling Rekrutering is Katrien Sterckx talentmanager geworden. Bij Legal Consulting is Henri Meuleman verwelkomd.

Claire Potvliege is licentiate in Arbeidswetenschappen en master in Politieke Wetenschappen (ULB). Ze begon haar loopbaan bij PwC en stapte in 1990 over naar Partena. Bij Partena heeft zij verschillende functies uitgeoefend, waaronder verantwoordelijke van de personeelsdienst (van 2004 tot 2008). In 2008 werd ze algemeen secretaris van het uitvoerend comité en nam ze deel aan de strategische besprekingen van de groep Partena.

Potvliege wordt HR-director van de clusters Ondernemingen en Ondernemers. Ze zetelt ook in de directieraad.

Katrien Sterckx begon haar loopbaan bij Adecco en Randstad HR Consulting. Van 2009 tot 2011 was ze HR-manager bij WWF België. Nadien was ze talentmanager bij Distriplus. Sinds 20 januari is Sterckx talentmanager op de afdeling Human Resources. Ze is verantwoordelijk voor het expertisecentrum 'soft HR' voor Partena en staat in voor de rekrutering, opleiding, ontwikkeling en competence en performance management.

Henri Meuleman heeft 15 jaar ervaring als payroll consultant en legal advisor bij het sociaal secretariaat Securex. In 2001 heeft hij meegewerkt aan de uitbouw van het HR-departement van de hotelgroep Accor. Hij waakte over de toepassing en implementering van de sociale wetgeving voor 1400 werknemers. Nadien is hij lid geworden van het paritair comité van het hotelbedrijf. Sinds begin januari is Meuleman aan de slag in de business unit Legal Consulting van Partena.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen