< Terug naar overzicht

Cindy Petitjean recruitment & training officer bij Antalis

Cindy Petitjean is recruitment & training officer bij Antalis, een groothandelaar in papier, karton, visuele communicatie en verpakkingsmateriaal met 203 werknemers in België.

Cindy Petitjean (34) studeerde in 2001 aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) af als licentiaat Arbeids- en Organisatiepsychologie. Ze startte haar loopbaan bij Vedior als HR-consultant. In 2007 ging ze aan de slag als HR-advisor bij Base. Twee jaar later stapte ze over naar Sabam. Als HR-specialist rekrutering & ontwikkeling ging haar aandacht er vooral naar het imago van Sabam als aantrekkelijke werkgever, zowel intern als extern. Daarnaast werkte ze ook mee aan het ontwikkelen van een loopbaanbeleid en successieplanning.

Sinds oktober 2012 is Petitjean recruitment & training officer bij Antalis. Ze wordt er niet alleen verantwoordelijk voor rekrutering en training, maar helpt ook mee de pas opgestarte Sales Academy voor commerciële medewerkers verder ontwikkelen.

Antalis is een groothandelaar in papier, karton, visuele communicatie en verpakkingsmateriaal. In België telt Antalis 203 werknemers.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen