< Terug naar overzicht

Christophe Deroose van Beaulieu naar Acerta

De CEO van Beaulieu International Group, Christophe Deroose, heeft zijn loopbaan een nieuwe wending gegeven: hij werd CFO en lid van het directiecomité binnen de Acerta Groep.

Christophe Deroose startte zijn carrière bij de Ideal Group van Francis De Clerck in januari 2000 als Group Controller & Communications Manager. Toen deze laatste samen met de bedrijvengroepen van Luc De Clerck (Berry Floor Group), Dominiek De Clerck (Ter Lembeek International) en Stephan Colle (Beaulieu Kruishoutem) op 30 juni 2005 werd samengevoegd tot Beaulieu International Group, kwam Christophe Deroose als CEO aan het hoofd van het nieuwe concern. Beaulieu International Group is Europees leider in de productie van vloerbekleding en meubelstoffen. Ook op wereldvlak behoort de groep in haar activiteiten tot de top.

Bij de HR-dienstengroep Acerta is Christophe Deroose nu Chief Financial Officer en lid van het directiecomité. Acerta telt meer dan 1100 medewerkers en realiseerde in 2007 een resultaat van ruim 135 miljoen euro.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen