< Terug naar overzicht

Christine Esteingeldoir business-manager bij Galilei Brussel

Christine Esteingeldoir volgt Jean-Philippe Mulders op als business-manager van Galilei voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Na haar studies Germaanse Filologie & Internationale Relaties aan de KU Leuven startte Christine Esteingeldoir haar carrière in 1997 bij Randstad, waar zij achtereenvolgens ervaring opdeed als commercieel consulente, branch manager en accountmanager.

In 2004 verliet zij de Randstad-groep om in andere bedrijven opdrachten op te nemen als area manager, business unit manager en operationeel directeur. Zij deed daarbij ervaring op in business development, people & operational management en ook in change management in de social profit.

Haar passie voor de HR-wereld deed haar in september 2012 terugkeren naar Galilei. Esteingeldoir versterkt de afdeling Galilei onder leiding van Marc Van Harneveldt. Galilei-Randstad is marktleider in outplacement.

Esteingeldoir volgt Jean-Philippe Mulders op als business-manager van Galilei voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Mulders neemt een nieuwe functie op binnen Randstad.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen