< Terug naar overzicht

Christine Chaltin nieuwe HR Director ISS

ISS heeft een nieuwe HR Director voor België en Luxemburg: Christine Chaltin. Zij volgt Veerle Weymans op.

Christine Chaltin (35) studeerde in 1995 af als licentiaat Rechten aan de KU Leuven en startte haar carrière als Young High Potential bij Sabena. Na twee jaar promoveerde ze tot Corporate Supply Manager.
In 2001 werd Chaltin HR-manager bij automobilistenclub Touring. Samen met de HR Director zette ze er de strategische lijnen uit van het HR-beleid. Chaltin was onder andere verantwoordelijk voor de communicatie met de vakbonden, de invoering van HR-projecten, de opvolging van juridische HR-kwesties en de besteding van het HR-budget.
In 2003 koos Chaltin voor LSG Sky Chefs Belgium - Lufthansa Catering, de cateringafdeling van de gelijknamige luchtvaartmaatschappij, die zo’n 350 medewerkers telt te Zaventem. Ze was er twee jaar HR Director, waarbij ze de eindverantwoordelijkheid droeg over HRM en lid was van het directiecomité. Later groeide ze door tot Country Manager.

De Deense multinational ISS is wereldleider in Facility Services. ISS biedt ondersteunende diensten aan van catering, schoonmaak en ‘office support’ tot het onderhoud van gebouwen en productielijnen. Het bedrijf telt meer dan 12.000 medewerkers en is één van de grootste werkgevers van ons land.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen