< Terug naar overzicht

Christine Buelens nieuwe vicevoorzitter Voka

Christine Buelens, gedelegeerd bestuurder van METALogic, volgt André Bergen op als vicevoorzitter van het werkgeversnetwerk Voka-VEV.

Christine Buelens (53) is gedelegeerd bestuurder van METALogic, een spin-off van de KU Leuven die bedrijven helpt om corrosie- en materiaalproblemen op te lossen. Buelens is burgerlijk ingenieur Metaalkunde en doctor in de Toegepaste Wetenschappen. Ze verrichtte al diverse postdoctorale onderzoeken voor de metaalindustrie.

“Als manager van een technologische kmo kon ik me helemaal vinden in de vraag van Voka om toe te treden tot het bestuurscomité. Ook ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is voor Voka om oog te hebben voor de kmo. Ik ga daarom graag de uitdaging aan om me binnen het bestuurscomité voor hun belangen in te zetten. Daarnaast liggen thema’s zoals innovatie, talentwerving en projecten zoals Bryo me na aan het hart. Als vicevoorzitter zal ik me ook ten volle engageren voor deze thema’s,” motiveert Christine Buelens.

Voka-voorzitter, Luc De Bruyckere: “Christine Buelens heeft een sterke band met zowel de academische wereld, als het bedrijfsleven in de regio Leuven. Met haar halen we een bedrijfsleider uit de nieuwe economie aan boord, met als bijkomend voordeel dat ze ook de stem van de kmo’s kan vertolken in ons bestuurscomité.”

Na een engagement van acht jaar zag André Bergen zich genoodzaakt zijn mandaat neer te leggen, omwille van een steeds drukkere internationale agenda.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen