< Terug naar overzicht

Christel Verhaert recruitment en training manager Belux bij C&A

Christel Verhaert is recruitment en training manager Belux bij C&A.

Christel Verhaert (44) studeerde in 1991 aan de Lessius Hogeschool Antwerpen af als licentiaat Vertaler Nederlands-Frans-Engels.

Ze startte haar loopbaan taaldocent Frans-Nederlands bij Inlingua. Van 1994 tot 2001 runde ze samen met haar partner verschillende hotels voor internationale ketens. Nadien was ze zaakvoerder/directrice van Inlingua Antwerpen. In 2012 ging ze aan de slag als headhunter bij RB Selection.

Sinds november 2012 is Verhaert aan de slag bij C&A. Als recruitment & training manager Belux is ze verantwoordelijk voor de selectie en werving en van het opleidingsbeleid van de gehele nationale organisatie van C&A België en Luxemburg.

De kledingketen heeft 130 vestigingen in België en 9 in Luxemburg. De twee Europese hoofdkantoren bevinden zich in Vilvoorde en Düsseldorf. Er werken in België en Luxemburg meer dan 1900 mensen voor C&A.

“Rekrutering en selectie was steeds een rode draad doorheen mijn loopbaan. Ik heb ervaring met allerlei profielen van arbeiders tot hogere managementfuncties. Het luik opleiding geeft me ook veel voldoening. In mijn huidige functie kan ik mijn ervaring in rekrutering en opleiding helemaal integreren en me volledig 'uitleven' en doen wat ik graag doe”, zegt Verhaert.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen