< Terug naar overzicht

Chris Verougstraete personeelsdirecteur bij Reuters

Het Britse mediabedrijf Reuters kondigde de benoeming aan van Chris Verougstraete (52) als nieuwe Director of Human Resources. In deze rol zal Verougstraete vanaf 1 maart 2003 de verantwoordelijkheid dragen voor de personeelsstrategie en de uitvoering erv

De Belg Verougstraete (52) was tot recent de Executive Vice President Human Resources bij Interbrew, dat wereldwijd meer dan 37.000 werknemers telt. Hij was er onder meer verantwoordelijk voor alle aspecten met betrekking tot bedrijfsveranderingen zoals de integratie van nieuwe acquisities of het begeleiden van reorganisaties.
Voordien was Chris Verougstraete werkzaam in Parijs als HR-directeur van de telecomdivisie van Alcatel. Hij was ook HR-directeur bij GEC Alstom en Monsanto. De licentiaat Rechten en MBA Verougstraete begon zijn professionele carrière bij Sabena.
Reuters is leverancier van financiële informatie, nieuws en technologie aan financiële instellingen, media, bedrijven en particulieren. Het bedrijf telt ruim 18.000 werknemers in 97 landen, waaronder een nieuwsstaf van ongeveer 2500 werknemers in 198 bureaus gespreid over 150 landen. Reuters is zo de grootste multimedia-nieuwsorganisatie ter wereld. In 2001 haalde het een omzet van 3,9 miljard Britse pond.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen