< Terug naar overzicht

Chris Blockeel naar MasterCard International

Chris Blockeel verlaat Avaya, een voormalige divisie van Lucent Technologies, en wordt vice president Human Resources bij de verstrekker van kredietkaarten MasterCard International.

Chris Blockeel (40) heeft 15 jaar ervaring als HR-generalist. Na haar opleiding tot bedrijfspsycholoog (Universiteit Gent), startte ze bij Alcatel waar ze gedurende acht jaar als HR-officer verantwoordelijk was voor zowel algemene HRM-activiteiten als werving en selectie. In december 1996 verliet Blockeel het telecombedrijf en werd HR-manager Belux bij Andersen Consulting (vandaag Accenture). Ze leidde er een team van acht HR-professionals en was onder meer de architect van een volledig nieuw beloningspakket.

Bij haar vorige werkgever Avaya startte Chris Blockeel als Human Resources Programs Manager EMEA. Twee jaar later werd ze benoemd tot Human Resources Manager EMEA Headquarters en Belux. Samen met het managementteam stond ze in voor de invoering van performance management, coached leadership en managed workforce. Blockeel begeleidde actief de ondernemingsraad en zorgde voor een constructieve werkrelatie met de werknemersafgevaardigden.

De voornaamste uitdaging in de functie van Vice President Human Resources bij MasterCard International is volgens Blockeel Human Resources te positioneren als business partner, door een strategische bijdrage te leveren aan de bedrijfsvoering en daarbinnen Human Capital in te zetten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen