< Terug naar overzicht

Charlotte Sabbe corporate HR-manager bij The House of HR

Charlotte Sabbe versterkt The House of HR, de overkoepelende holding met activiteiten in onder meer uitzendarbeid (met Accent Jobs For People als uithangbord), detachering en dienstencheques.

Charlotte Sabbe (29) behaalde een master in Bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent (2003) en een bijkomende master in General Management aan de Vlerick Leuven Gent Management School. Ze doorliep ook een extra specificatieprogramma in European Human Resources Management (EHRM), dat kandidaten van toonaangevende businessschools samenbrengt (onder andere Em Lyon, RSM en Cranfield).
In 2004 startte ze haar professionele carrière als consultant bij Hudson / De Witte & Morel. Ze verdiepte zich in assessment en development centers als techniek om potentieel van medewerkers in kaart te brengen en adviezen inzake talentmanagement te formuleren.
Eind 2006 publiceerde ze samen met Marc Timmerman, director bij Hudson, het boek ‘High Potentials: Feiten & Fabels’ (Kluwer). Via deze link herleest u de recensie die HR Square schreef over dit boek.
Hierna stapte Sabbe over naar Bekaert – Stanwick. Als managementconsultant specialiseerde ze zich als procesbegeleider en trainer inzake procesoptimalisatie (‘lean thinking’) en veranderingsmanagement.

Sabbe is nu gastdocent aan de Vlerick Leuven Gent Management School, de Hogeschool Gent, de Artevelde Hogeschool, de Universitieit van Zurich en bij VOKA.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen