< Terug naar overzicht

Cécile Dorigny-Sicard en Axelle Marrannes aan de slag bij HR Builders

Cécile Dorigny-Sicard is gestart als International Business Partner bij het HR-detacheringsbureau HR Builders in Frankrijk. Axelle Marrannes zal het internationale departement ondersteunen in Gent.

Cécile Dorigny-Sicard studeerde twee jaar Publiciteit in Lyon, waarna ze werkervaring opdeed in verscheidene commerciële jobs, vaak in technische omgevingen. Nadien verliet ze 11 jaar lang haar vaderland Frankrijk, en leefde als expat in onder andere Singapore en Melbourne. Ze streek ook 6 jaar neer in Brussel, waar ze 3 jaar lang werkte als verantwoordelijke voor recruitment in de Benelux bij Michelin. Nu gaat Dorigny-Sicard opnieuw in Frankrijk aan de slag als International Business Partner bij HR Builders. Ze zal op zoek gaan naar HR-specialisten voor internationale opdrachten.

Axelle Marrannes behaalde een bachelor Secundair Onderwijs voor de vakken Engels en geschiedenis aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Het werd echter snel duidelijk dat lesgeven toch niet haar ding was en in mei 2015 begon Marrannes haar eerste job als managementassistent op het internationale departement van HR Builders.

 

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen