< Terug naar overzicht

CDK & Associates sluit verbond met vijf topmanagers

Fred Chaffart, Philippe Delaunois, Jean Delfosse, Gerard Van Acker en Germain Vantieghem: dat zijn de vijf klinkende namen uit het externe superteam waarmee Chardome, Dorny, Klemm & Associates (CDK) aan veranderingsmanagement gaat doen.

De ervaren interim managers Paul Chardome (vroeger Executive Interim Management), Marc Dorny en Jurgen Klemm (beiden ex-Deloitte/Andersen Interim management) richtten eind 2003 CDK & Associates als onderneming voor operationeel veranderingsmanagement, turnaround- en crisismanagement.


Enkele maanden na de start pakt CDK dus uit met een indrukwekkend lijstje topmannen, die hun sporen als veranderingsmanager ruim verdienden en zich nu als extern adviseur aan het kantoor verbinden. Hun adelbrieven? Fred Chaffart is bekend als topman van Tiense Suiker, CBR, Generale Bank, Sabena en had of heeft bestuursfuncties bij Agfa, Spadel, Icos, het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek en de Universiteit Antwerpen Management School. Philippe Delaunois was tot 1999 gedelegeerd bestuurder van Cockerill Sambre, daarna baas van de groep uitgeefgroep Mediabel (voorheen Vers l’Avenir) en ook nog van Carmeuse. Delaunois was ook voorzitter van de Union walonne des entreprises en ondervoorzitter van het VBO. Jean Delfosse nam leidinggevende functies waar bij Unilever, Vandemoortele, Comelco en Casterman. Gerard Van Acker vestigde zijn faam als voorzitter van de Gewestelijke Investeringsmaatschappij voor Vlaanderen (Gimv), maar was of is ook actief bij Belgische Betonmaatschappij (BBM), Barco, Pauwels Group, Telenet en Real Software. Bij dit laatste bedrijf ontmoette hij in de bestuursraad ook Germain Vantieghem, vroeger het nummer één bij Andersen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen