< Terug naar overzicht

Catherine Vanhullebusch en Yang Liu krijgen nieuwe functie bij PwC

PricewaterhouseCoopers bouwt zijn Human Resource Advisory-afdeling uit. Catherine Vanhullebusch en Yang Liu staan klanten bij in het optimaliseren van het menselijk kapitaal binnen de onderneming.

Catherine Vanhullebusch (27) behaalde een licentiaatsdiploma Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de KU Leuven en volgde tijdens deze opleiding een stage op de personeelsafdeling van Volvo Cars Gent. Ze genoot ook een aanvullende opleiding Economie en Bedrijfskunde, optie Bedrijfseconomie, aan de Universiteit Gent. Na haar studies kon ze meteen aan de slag bij PricewaterhouseCoopers waar ze gedurende drie jaar HR officer. Vanhullebusch was ook actief in de rekrutering en selectie en werd verantwoordelijk voor het onthaal van nieuwe werknemers. In december 2005 werd ze senior consultant HR strategy & business effectiveness.

Yang Liu (28) werd handelsingenieur aan de UCL, volgde een aanvullende opleiding Wiskunde en streek de titel bachelor in Informatica op aan de Polytechnische Universiteit van Peking. Ze volgde een stage als consultant voor de directeur van de GeneScan-groep, die instond voor de strategische ontwikkeling van de groep op de Chinese markt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen