< Terug naar overzicht

Catherine Cauwe naar Belgocontrol

Catherine Cauwe is de nieuwe adjunct-manager Wedden en Personeelsadministratie bij Belgocontrol.

Catherine Cauwe (26) is master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Accountancy en Fiscaliteit (KU Leuven, 2005). Aan de Leuven School of Business and Economics behaalde ze een Master of Advanced Business Studies (2006). Na haar studies werkte ze een jaar bij Robert Walters People Solutions. Het eerste half jaar was ze recruitment consultant, het tweede half jaar recruitment officer. In mei 2008 koos ze voor DEME (Dredging, Environmental and Marine Engineering) waar ze tot oktober 2008 medewerker was op het Consolidation and Reporting Department.
Als adjunct van de verantwoordelijke manager Wedden en Personeelsadministratie staat Cauwe in voor de loonverwerking en -administratie van het personeel. Ze bereidt alle aangiftes, trimestriële en jaarlijkse documenten voor de verschillende administratieve diensten en instellingen voor. Daarnaast stelt ze de nodige documenten op voor interne en externe klanten. Ze is tevens de contactpersoon voor allerlei vragen van medewerkers. Catherine Cauwe staat ook in voor de rapportering aan het management en de financiële en boekhoudkundige diensten.

Belgocontrol staat, als autonoom overheidsbedrijf met meer dan 900 medewerkers verspreid over zes sites in België, in voor de veiligheid van het luchtverkeer in het Belgisch-Luxemburgse luchtruim.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen