< Terug naar overzicht

Carolyn Knox executive director Ius laboris

Het wereldwijde samenwerkingsverband van HR-advocaten Ius laboris stelde Carolyn Knox aan als executive director.

De advocatenkantoren van Ius laboris richten zich specifiek op arbeidsrecht, pensioenen, employee benefits en alle juridische aspecten in verband met HRM. De groep werd opgericht in 2001 en telt nu 44 advocatenbureaus uit 42 landen. Voor België maakt Claeys & Engels deel uit van de alliantie.

Carolyn Knox was werkzaam voor Seyfarth Shaw, de Amerikaanse vertegenwoordiger van Ius laboris. Ze was er partner bij het in San Francisco gevestigde kantoor. Als advocaat bouwde ze een carrière van meer dan 11 jaar uit. Ze was actief voor de advocatenkantoren Jackson Lewis in San Francisco en McCalla Thompson Pyborn Hymowitz & Shapiro in New Orleans. Ze is gediplomeerd om te pleiten in de Amerikaanse Supreme Court, diverse Courts of Appeals en in de districtsrechtbanken van Californië, Louisiana, Idaho en Utah. Knox is bij de American Bar Association vice-voorzitter van het employee benefits-comité en lid van de sectie arbeid en tewerkstelling. Daarnaast heeft ze een pak ervaring bij Ius laboris als gastvrouw, moderator en spreker op internationale conferenties.

Knox haalde een bachelordiploma in de Politieke Wetenschappen optie Internationale Relaties aan de Universiteit van California (Los Angeles), is gediplomeerd in het Internationaal Recht (Tulane Law School) en behaalde de titel van doctor in het Recht aan de Universiteit van San Fransisco. Ze verhuisde onlangs naar België om vanuit het Ius Laboris hoofdkwartier in Brussel haar nieuwe rol op te nemen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen