< Terug naar overzicht

Carla Arp benoemd tot regiodirecteur bij Right Management Consultants

Carla Arp werd regiodirecteur voor België en Luxemburg bij Right Management Consultants. Zij is verantwoordelijk voor de sturing en ontwikkeling van de medewerkers.

Carla Arp trad bij Right Management Consultants in dienst in 2001. Ze was tot op heden managing consultant. In die functie gaf ze advies ter voorbereiding en opvolging van veranderingsprocessen.

Ongeveer 18 jaar geleden oriënteerde Arp zich in de HR-richting: eerst in selectie, rekrutering en headhunting, daarna als general manager van een outplacementkantoor en als projectmanager in change management. Ze stond verschillende organisaties en grote ondernemingen uit verscheidene sectoren bij tijdens transitiemomenten en herstructureringen.

Arp is licentiate en geaggregeerde in de Kunstgeschiedenis en Archeologie en is in het bezit van een certificaat in Personeelsmanagement.

De aanstelling van Arp is het gevolg van structurele veranderingen en een nieuwe geografische opdeling van Right, eerder dit jaar doorgevoerd. Lynn Coutigny, tot op dat moment general manager voor België en Luxemburg kreeg daardoor de kans om een nieuwe rol als regional general manager Benelux op te nemen. Arp en Coutigny wenden hun managementcapaciteiten nu aan om binnen Right Europa een sterke regio verder uit te bouwen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen