< Terug naar overzicht

Carl Vanhemelen en Dirk De Corte leiden nieuwe entiteit Men T

Men T Groep heeft een nieuwe afdeling opgericht: ImproveMenT. Verantwoordelijken zijn Carl Vanhemelen en Dirk De Corte.

ImproveMenT richt zich op adviesverlening, training en coaching op het vlak van Leadership & Sales (Management). Carl Vanhemelen en Dirk De Corte (foto) zijn verantwoordelijk voor de uit­bouw van deze nieuwe activiteit.

Carl Vanhemelen (51) was in de financiële sector als managing director verantwoordelijk voor de opstart en alge­mene leiding van bedrijven voor internationale groepen zo­als BNP, ING en Deutsche Bank . Na enkele sales manage­mentfuncties in de ICT-sector, zette hij in 2004 de stap naar adviesverlening, training en coaching op het vlak van leadership en sales management.

Dirk De Corte (47) begon een veertien jaar lange bankcarriè­re bij Bank van Breda en werkte verder bij BNP en ING, alvorens hij zeven jaar algemeen directeur was bij het NTGent. Sinds 2004 doceert hij Cultuurmanagement aan de UA. Als managementconsultant en coach ontwierp en faciliteerde hij leadership programma’s voor diverse bedrijven, natio­naal en internationaal. Hij is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland over zowel profit- als non-profitma­nagement.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen