< Terug naar overzicht

Carl Vanaenrode kiest voor Punch

Sinds deze maand is Carl Vanaenrode HR-manager bij Punch Powertrain in Sint-Truiden, een onderdeel van de gediversifieerde technologiegroep Punch International. Hij versterkt er het managementteam om de nieuwe uitdagingen in het licht van een overname

Carl Vanaenrode (40), bachelor in Personeelszaken, kan terugvallen op meer dan 15 jaar ervaring in HR. Hij werkte van 1992 tot einde 1999 bij Ford Genk waar hij de functie van personeelsspecialist uitoefende. Daarna werd hij HR-coördinator bij Scania Parts Logistics, een wereldwijd distributiecentrum voor onderdelen van vrachtwagens, bussen en industriemotoren.

Bij Punch Powertrain, dat gespecialiseerd is in de productie en ontwikkeling van continu variabele transmissies (CVT) en hybride powertrains voor personenwagens, versterkt Vanaenrode het managementteam in diverse HR-domeinen. Een groot deel van zijn opdracht bestaat uit het sociaal-juridisch begeleiden van de overname en haar gevolgen van ZF Getriebe Sint-Truiden door Punch Powertrain. Vanaenrode is verantwoordelijk voor het kostenoptimaal leiden, organiseren en controleren van het personeelsgebeuren. Hij zal het personeelsbeleid verder ontwikkelen en nieuwe personeelsystemen invoeren. Daarnaast zal hij actief meewerken aan de uitbouw van de Chinese productievestiging en van de R&D-afdeling.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen