< Terug naar overzicht

Bruno Kindt maakt promotie bij SAP Belgium

Bij SAP Belgium neemt Bruno Kindt naast de functie van Manager Education Services nu ook de taak van HR-directeur voor België en Luxemburg op zich.

Na zijn opleiding aan het Iram in Bergen (bachelor Information Technology) begon Bruno Kindt (46) zijn professionele loopbaan in 1981 bij het toenmalige Corsys (nu BS Partners). Hij startte er als analist-programmeur verantwoordelijk voor de ontwikkeling van informaticaoplossingen voor personeelsbeheer en werd later achtereenvolgens productverantwoordelijke en chef pre-sales.


In 1995 maakte Kindt de overstap naar SAP. Hij startte er als consultant voor de module Human Resources en werd twee jaar later benoemd tot HR Solution Architect. Als HR Information System Manager, een functie die hij in 2000 verwierf na de integratie van het HR-departement, en als lid van het Consulting Management Committee, ontwikkelde hij mee de strategische doelstellingen van de dienstverlenende departementen binnen SAP Belux. Hij had hierbij bijzondere aandacht voor het menselijke aspect.


Sinds vorig jaar staat Bruno Kindt als Education Services Manager aan het hoofd van het departement Field Services, een fusie van de departementen Consulting en Education.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen