< Terug naar overzicht

Britt Vermeiren business development manager bij Mentorprise

Begin oktober startte Britt Vermeiren als business development manager bij Mentorprise.

Britt Vermeiren studeerde in 1997 af aan de Erasmus Hogeschool Brussel als professionele bachelor Handelswetenschappen, Communicatie & Public Relations.

Ze startte haar carrière bij Marketing Map als commercieel medewerker. In 2004 stapte ze over naar SDM Corporate Finance Group als medewerker PR en Management Assistant. Eind 2006 begon ze bij Konvert Interim drie jaar lang aan de uitbouw van een klantenportefeuille voor een bestaand kantoor plus de opstart van een 'inhouse' kantoor.

In 2009 startte Vermeiren haar eigen bedrijf op, JL Consulting, gespecialiseerd in training, coaching en opleiding. Ze is ondertussen Certified Academy Trainer voor Euphony en Mobistar, voor wie ze ook business development deed.

Sinds begin oktober 2012 werkt Vermeiren als managementconsultant voor Mentorprise, een human capital consultancy-organisatie gespecialiseerd in het aanbieden van een multiservice op het vlak van HR en management in de ruimste zin, en ontfermt zij zich in hoofdzaak over business development.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen