< Terug naar overzicht

Britt De Bie HR-manager Talentbeheer en Organisatie bij De Ark

Britt De Bie gaat deeltijds aan de slag als HR-manager Talentbeheer en Organisatie bij de sociale huisvestingsmaatschappij De Ark.

Britt De Bie (45) is licentiaat Communicatiewetenschappen (VUB, 1988) en volgde nadien een bijkomende opleiding Personeelsbeleid aan de IPO Management School (nu Antwerp Management School) en HR Management aan LUC Diepenbeek.

De Bie startte haar carrière in 1989 bij de internationale verhuisfirma Arthur Pierre International Movers, waar ze verschillende functies uitoefende. In 1994 maakte ze de overstap naar Hansen Transmissions International. Ze startte er als directiesecretaresse, maar maakte al snel promotie tot verantwoordelijke loonadministratie arbeiders en vervolgens tot adjunct-personeelschef.

Na een korte tussenstop in 1999 bij Seghers Better Technology Group als assistant HR-manager, ging Britt De Bie aan de slag bij GDF Suez. Tussen 2000 en 2006 is ze verantwoordelijk voor HR binnen verschillende afdelingen van de groep.

In 2007 stapte Britt De Bie over naar Quintessence Consulting als senior management consultant, vervolgens naar Arcadis Belgium, waar ze tot 2009 HR-directeur en lid van het directiecomité was.

Britt De Bie is sinds april 2011 HR-manager Talentbeheer en Organisatie bij de sociale huisvestingmaatschappij De Ark in Turnhout. Ze wordt er verantwoordelijk voor het uitbouwen van een duurzaam HR-beleid in lijn met de missie van de organisatie.

“Bij De Ark wil ik vanuit mijn HR-expertise en ervaringen mee werken aan een innovatief en duurzaam HR-beleid waarin mensen, talenten en competenties centraal staan, begeleid en ontwikkeld worden met het oog op een performante, stabiele en vooral aangename werkomgeving”, motiveert De Bie. “Het is een deeltijdse opdracht die voldoende ruimte biedt om de balans werk–privé in evenwicht te houden en consultancy-opdrachten erbij te nemen.”

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen