< Terug naar overzicht

Brigitte Loveniers HR-manager bij Cubiks

Brigitte Loveniers is de nieuwe HR-manager bij internationaal HR-adviesbureau Cubiks.

Brigitte Loveniers (48) begon haar professionele carrière in 1979 als televerkoopster bij Promedia (nu Truvo). Na vier jaar vroeg ze een overplaatsing en kwam ze terecht in de naverkoopdienst van de divisie transmissie, space & defense. Ze was er administratief medewerkster, maar klom er op tot HR-assistente. Ze evolueerde er tot senior HR-officer. Op zoek naar meer autonomie ging ze in juni 1998 in dienst als HR-manager (haar titel werd later HR-director) bij Inter Partner Assistance, de bijstandsverzekeraar van de Axa Groep. Toen Loveniers na negen jaar vertrok, was het aantal medewerkers van een 90-tal uitgebreid naar bijna 200.

Loveniers werkt nu deeltijds als HR-manager voor de Cubiks-kantoren in België, Nederland en Frankrijk. Ze heeft nog een eigen bedrijfje en werkt nog steeds twee dagen per week als HR-consultant bij Inter Partner Assistance.

Loveniers studeerde vertaler-tolk aan de Katholieke Vlaamse Hogeschool Antwerpen tot en met de eerste licentie. Ze volgde verscheidene HR-gerelateerde opleidingen bij UAMS, Vlerick Leuven Gent Management School en Insead.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen