< Terug naar overzicht

Bridges for Choice lijft Gwen Vanderheyden in

Bridges for Choice, een adviesbureau gespecialiseerd in het begeleiden van transities bij individuen, teams en organisaties in verandering, wierf de psychologe Gwen Vanderheyden (27) aan.

Gwen Vanderheyden behaalde een BA in Psychology and Art History aan het Dartmouth College (VS). Ze deed ervaring op met HRM bij Sibson & Cy (New York) en DIP Consultancy (Antwerpen). Ze specialiseerde zich vooral in competentiemanagement als basis
voor een geïntegreerd personeelsbeleid. Bij Bridges for Choice zal Vanderheyden verder vorm geven aan de loopbaanbegeleiding als hoeksteen voor het uitbouwen van de ontwikkeling en het coachen van medewerkers naar een grotere effectiviteit.

Nog nieuws is dat partner Jan De Visch zopas als eerste Belgische consultant een certificering van loopbaanbegeleider en registerconsultant behaalde volgens de kwaliteitsstandaarden van het European Career Management Institute.

Samen met de twee andere partners van Bridges for Choice, Marina Avau en Diane Smets, publiceerde De Visch vorige week het boek ‘Loopbaanbegeleiding, Inspirerende Ontwikkelingen’. In deze publicatie beschrijven de auteurs methodologische ontwikkelingen waarlangs ze loopbaanbegeleiding binnen het bedrijfsleven vormgeven. Meer informatie: jan.de.visch@skynet.be.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen