< Terug naar overzicht

Bo Van de Kerckhove recruiter Benelux bij VF Europe

Sinds april 2011 is Bo Van de Kerckhove recruiter Benelux bij kledingbedrijf VF Europe. Ze is er verantwoordelijk voor de rekruteringstrategie voor de Benelux.

Bo Van de Kerckhove (26) behaalde in 2006 het diploma Communicatiemanagement – PR & Voorlichting aan de Artveldehogeschool Gent. Ze startte in 2007 haar professionele loopbaan als uitzendconsulente bij Randstad. Midden 2009 stapte ze over naar Maandag, een Nederlands detacherings- en selectiekantoor. Ze was er senior recruiter en hielp de vestiging van het kantoor in Gent mee oprichten. Als first recruiter was Bo Van de Kerckhove verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de recruiters en assisteerde ze de vestigingsmanager.

Sinds april 2011 is Bo Van de Kerckhove recruiter Benelux bij VF Europe BVBA. Ze is er verantwoordelijk voor de rekruteringstrategie voor de Benelux. VF Europe BVBA is een onderdeel van VF Corporation, ’s werelds grootste kledingbedrijf. VF Europe vertegenwoordigt onder meer de merken Lee, Wrangler, Eastpak, JanSport, The North Face, Kipling, Vans, Napapijri, 7 for All Mankind.

“Ik wil mijn opgedane kennis en ervaring met rekrutering en arbeidsbemiddeling aanwenden om VF Europe bekend te maken op de arbeidsmarkt. De nieuwe werkomgeving geeft me ook de kans verder te groeien en een netwerk op te bouwen en zo het aanspreekpunt te zijn voor rekrutering binnen VF Europe”, motiveert Bo Van de Kerckhove haar keuze.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen