< Terug naar overzicht

Bie De Backer leidt HRM en Communicatie bij Durabrik Group

Bie De Backer is aangesteld tot Human Resources en Communicatie Directeur bij Durabrik Group. Zij volgt in deze functie Rachel De Rudder op.

Bie De Backer studeerde in 1993 af aan de KU Leuven met een master Politieke en Sociale Wetenschappen. Ze vulde dit diploma aan met een master Européen en Sciences du Travail aan de Université Catholique de Louvain-la-Neuve.

Gedurende haar 18-jarige loopbaan heeft ze een stevige trackrecord opgebouwd op het gebied van HRM. Ze werkte voordien bij Randstad, Hansa Consulting Group en Intel Corporation in verschillende HR-functies.

In haar laatste functie ging De Backer als HR-manager aan de slag bij Jetair. Ze was er verantwoordelijk voor het volledige HR-beleid voor de 560 medewerkers van de touroperator.

De Backer zal haar ruime ervaring met de vele aspecten van HRM inzetten om het HR-beleid binnen Durabrik Group verder te ontwikkelen tot een onderscheidend niveau. Op die manier wil het bedrijf zich verder klaarstomen om in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt een vaste waarde te zijn als werkgever.

Verder zal De Backer het interne en externe communicatiebeleid van de groep onder haar vleugels nemen. Zij maakt deel uit van het directiecomité.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen