< Terug naar overzicht

Bianca Zeppieri HR-manager Ecolab Production Belgium

Bianca Zeppieri is de nieuwe HR-manager bij Ecolab Production Belgium, wereldleider op het gebied van reinigen en desinfectie, waterbehandeling en serviceoplossingen.

Bianca Zeppieri (39) behaalde in 1997 aan de Hogeschool Limburg een bachelor maatschappelijk assistent, richting personeelsbeleid.

Ze startte haar loopbaan in 1998 als HR-administrator bij Farm Frites. In januari 2000 ging ze aan de slag in de uitzendsector. Na zeven jaar, in 2007, stapte Zeppieri over naar ArcelorMittal Distribution Benelux als hoofd personeelszaken. Twee jaar later evolueerde ze tot HR-manager voor de regio Vlaanderen. Ze was er onder andere verantwoordelijk voor de centralisatie van het HR-departement voor de regio Vlaanderen. Daarnaast werkte ze mee aan een coaching en development programma voor kader- en middenkader.

Sinds januari 2013 is Zeppieri HR-manager bij Ecolab Production Belgium in Tessenderlo. Ze is er verantwoordelijk voor de implementatie van een performant HR-beleid in de brede zin van het woord.

Ecolab is wereldleider op het gebied van reinigen en desinfectie, waterbehandeling en serviceoplossingen. Wereldwijd telt het concern 38.000 werknemers en 55 productievestigingen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen