< Terug naar overzicht

Bert Vermeiren en Raffaele Jacovelli worden managing director bij Hightech Partners – ITP

Hightech Partners – ITP, actief in search en managementconsultancy voor de technologienijverheid in Europa, heeft een opmerkelijke interne verschuiving doorgevoerd. Vijf partners hebben een management buy-out gedaan en een nieuwe bedrijfsstructuur uitge

Na een carrière bij de werkgeversorganisaties VKW en Agoria, heeft Bert Vermeiren zich toegespitst op leidinggevende HR-functies in technologiebedrijven als Philips, IBM Belux, L&H Speech Products en Real Software (het huidige RealDolmen). Sinds 2005 is hij aan de slag bij Hightech Partners, waar hij nu managing director wordt.

Zijn co-managing director Raffaele Jacovelli verdiende zijn sporen in marketing, sales en algemeen management in hightechorganisaties zoals het Italiaanse National Research Center, Modcomp, Informix Software, AC Nielsen, Olivetti en Merrill Lynch. In 2006 trad hij toe tot Hightech Partners.

De nieuwe structuur moet het bedrijf in staat stellen om de internationale groei goed te verteren en het actieterrein ook uit te breiden naar onder meer executive assessment en diensten bij overnames en fusies.

Hightech Partners – ITP in Brussel blijft deel uitmaken van ITP Worldwide, een internationale alliantie van bedrijven gespecialiseerd in search en consultancy voor de technologiesector.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen