< Terug naar overzicht

Bert Pappijn zet stap naar zelfstandig HR-consultant

Bert Pappijn heeft na 24 jaar SD Worx verlaten en gaat aan de slag als zelfstandig HR-consultant.

Bert Pappijn behaalde in 1985 aan de Universiteit Gent een master Politieke Wetenschappen. Nadien volgde hij een master Business Management aan de UAMS (1993) en een Leadership Development Programma aan TIAS (2006).

Pappijn was 24 jaar aan de slag bij HR-dienstverlener SD Worx. Hij startte er als dossierbeheerder om dan snel verantwoordelijkheid te krijgen over een loongroep. Nadien groeide hij door naar commerciële functies, naar business development en business management, zowel in de HR-consultancy als in het sociaal secretariaat. De rode draad doorheen zijn carrière is het opstarten van nieuwe activiteiten zoals outsourcing, proces-consultancy, managed payroll services op SAP en een geïntegreerde BPO businessline.

Sinds juni 2013 is Pappijn zelfstandige HR-consultant geworden. Hij specialiseert zich in het begeleiden van HR-departementen naar meer performantie. Hij is momenteel aan de slag bij HR-dienstverlener Partena HR, waar hij meewerkt aan nieuwe totaaloplossingen voor de HR-services van ondernemingen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen