< Terug naar overzicht

Bernard Hensmans promoveert bij Adecco

Bernard Hensmans krijgt bij Adecco een nieuwe functie. Hij wordt vice-president medical & scientific Europe en medical & science director Benelux.

Bernard Hensmans (40) begon zijn carrière in 1991 bij Spadel Mineral Waters Duitsland en Nederland als marketing manager en stapte vier jaar later, na een korte tussenstop over de grote plas bij Sogem (een divisie van Union Munière), over naar de amusementsector. Bij Buena Vista International Belgium, de filmdivisie van The Walt Disney Studios, was Hensmans aanvankelijk verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten. Later nam hij er als assistant-general manager de algemene leiding op zich.

Vooraleer hij in januari 2003 bij Adecco operations director specialised business units, national accounts and managed services werd, was Hensmans ook nog managing partner bij Random Harvest Pictures in Londen en commercieel en algemeen directeur ad interim bij Plopsaland.

Bernard Hensmans behaalde een licentiaatdiploma Economische Wetenschappen aan de KU Leuven en een licentiaatdiploma Management aan de VUB. Hij volgde in de zomer van 2005 ook nog het Wharton Advanced Management Program aan de universiteit van Pennsylvania.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen