< Terug naar overzicht

Bernard Gebara senior key accountmanager voor publieke sector bij Unique

Unique, specialist in flexibel personeelsbeleid, richt zich sinds 1 januari 2008 op de publieke sector met de benoeming van Bernard Gebara als senior key accountmanager - public sector.

Voormalig Unique officemanager Bernard Gebara (35) ging begin dit jaar aan de slag als senior key accountmanager voor de publieke sector. Gebara blikt terug op een stevige commerciële ervaring van ruim 15 jaar als sales manager en commercieel directeur bij de hotelketen Dorint in Brussel. Na de overname van die groep door Accor vervulde hij de functie van senior key accountmanager en was hij wereldwijd verantwoordelijk voor de Europese instellingen. In dit kader had hij vele commerciële contacten met de Brusselse en Europese overheidsinstellingen. In 2005 zette Gebara de overstap naar de HR-wereld en ging hij aan de slag bij Unique als officemanager voor het kantoor op de Louisalaan in Brussel.

In zijn nieuwe functie combineert Gebara zijn commerciële ervaring in de openbare sector met deze in HR in het bedrijfsleven. Dit geeft hem een solide startpositie voor de nieuwe markt waar Unique zich op richt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen