< Terug naar overzicht

Bernadette Cornelis en Lisiane Droal nieuwe partners bij Hightech Partners – ITP

Hightech Partners – ITP, actief in search en managementconsultancy voor de technologienijverheid in Europa, heeft twee nieuwe partners binnengehaald voor zijn kantoren in Brussel en Parijs: Bernadette Cornelis en Lisiane Droal. Ze worden er partner-vice

Bernadette Cornelis heeft meer dan 20 jaar ervaring in internationale technologiebedrijven, waarvan 15 jaar in executive search. Bij de executive searchbedrijven Russell Reynolds en Spencer Stuart was ze actief in vooral IT en hightech. Voordien werkte ze onder meer bij Nielsen International, waar ze rechtstreeks rapporteerde aan de Senior Vice President Marketing & New Business Development. Ze treedt nu toe via Touch base, een searchbedrijf dat ze oprichtte in 2005, actief in de rekrutering van toppers voor internationale klanten. De Belgische Cornelis, die in de buurt van Brussel woont, heeft onder meer een master in Management (Solvay Business School).

Lisiane Droal komt uit de IT-sector. Voor ze toetrad tot Hightech Partners – ITP, was ze EVP Global HR bij Ipsos, waar ze ook deel uitmaakte van het directiecomité. Voordien werkte ze 11 jaar lang voor AOL/Time Warner, waar ze onder meer toppers zocht voor het management en internetexperts voor Netscape. Ze werkte ook 7 jaar lang voor Apple, waar ze op Europees niveau zorgde voor executive rekrutering, interne communicatie en managementontwikkeling. Droal bezit een master in Psychologie en in HR & Organizational Development (Columbia University). Ze heeft de dubbele nationaliteit Amerikaans en Frans.

Deze versterking komt er na een management buy-out bij Hightech Partners – ITP, waarbij Bert Vermeiren en Raffaele Jacovelli aangewezen werden als de nieuwe managing directors (zie bericht ‘Bert Vermeiren en Raffaele Jacovelli worden managing director bij Hightech Partners – ITP’).

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen