< Terug naar overzicht

Belg Rudi Kindts personeelsdirecteur bij British American Tobacco

Het globale personeelsbeleid van British American Tobacco (een concern met 85.000 werknemers) komt vanaf juli in handen van de Belg Rudi Kindts. Hij volgt er Tessa Raeburn op, die met pensioen gaat.

Rudi Kindts (47) is licentiaat Psychologie en Opvoedingswetenschappen (Universiteit Gent) en sedert 1988 in dienst van British American Tobacco (BAT). Hij begon zijn carrière bij ITT-Bell Telephone als Resourcing & Management Development Manager. In 1992 werd Kindts personeelsdirecteur voor België bij BAT, een jaar later kwamen daar Nederland en Luxemburg bij. Nog eens een jaar later werd zijn bevoegdheid uitgebreid tot Europa. Van 1999 tot 2002 legde hij zich toe op het personeelsbeleid van de vestigingen in het Midden-Oosten en Zuid en Centraal-Azië, een verantwoordelijkheid die hij in 2002 ruilde voor die over Afrika. Begin dit jaar werd Rudi Kindts hoofd van Organisational Development Talent.
Zijn benoeming als personeelsdirecteur wereldwijd brengt Rudi Kindts ook in het topmanagement van British American Tobacco, het tweede grootste tabaksbedrijf ter wereld. De verkoop van 792 miljard sigaretten in 2003 was goed voor een marktaandeel van 14,6%.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen