< Terug naar overzicht

Belg René Philips is nieuwe KPMG Global Head of International Executive Services (IES)

René Philips, partner van KPMG Belastingconsulenten en Juridische Adviseurs in België, werd benoemd tot Global Head of International Executive Services (IES) bij KPMG International.

De Tax-praktijk van KPMG International omvat zes wereldwijde businesslijnen: International Corporate Tax, Indirect Tax Services, Mergers & Acquisitions, Global Tax Outsourcing, Global Transfer Pricing Services en International Executive Services (IES). Die laatste staat nu wereldwijd onder de leiding van René Philips. IES focust op fiscaliteit, sociale zekerheid, arbeidsrecht, immigratie, outsourcing en technologie rond ‘verloning’ en ‘internationale mobiliteit’.

René Philips (49) heeft ruime ervaring opgedaan tijdens een carrière van meer dan 25 jaar bij het KPMG-netwerk in België. Hij vervulde al een sleutelrol sinds de oprichting van de IES-businesslijn in België in de jaren negentig. Als partner is hij ook IES Country Leader voor België en sinds 2007 IES Regional Leader in de EMA-regio. Philips had als Global Partner al de leiding over het Internationale Sociale Zekerheidsnetwerk van KPMG.

Philips heeft een stevige ervaring in dienstverlening aan tal van internationaal opererende ondernemingen. Hij was eerder al betrokken in een resem wereldwijde projecten en programma’s. Paul Op de Beeck, verantwoordelijke van KPMG Belastingconsulenten en Juridische Adviseurs in België, voegt er nog aan: “Als wereldwijde People Leader voor IES heeft René zich daarnaast erop toegelegd om van de IES-businesslijn de ‘Tax Professionals of the Future’ te maken.”

Philips vervangt Rosheen Garnon, die IES vier jaar lang met succes heeft geleid en nu de functie van National Managing Partner van de Tax-praktijk van KPMG in Australië opneemt.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen