< Terug naar overzicht

Bea Caenepeel en Paul Thiers starten HR-consultancybureau Altior

Bea Caenepeel en Paul Thiers, beiden tot voor kort lid van het managementcomité van Unilin (hout- en vlasspaanplaten) begeven zich met Altior op de consultancymarkt.

Altior concentreert zich op het zoeken en doorlichten van toptalent en hogere profielen. Het brengt ook de competenties binnen bedrijven in kaart, coacht als extern kantoor zowel individuen als teams, tekent bedrijfsstructuren uit en biedt advies inzake verloning.
Bea Caenepeel (43), de gedelegeerd bestuurder van Altior, heeft 20 jaar ervaring in HRM, waarvan 12 jaar bij Meeremans & Bloemen (later De Witte & Morel), waar ze mee verantwoordelijk was voor de organisatie van het kantoor. Als senior consultant behandelde ze er tal van aanwervingen. Tot juli 2006 was Caenepeel Corporate HR Director bij Unilin Group (2600 medewerkers) en lid van het managementcomité. Naast de uitbouw van de professionele HR-organisatie, was ze verantwoordelijk voor het aantrekken van medewerkers voor de verschillende internationale vestigingen op het niveau van middenkader, hoger kader en directie.
Ook Paul Thiers (49), ex-gedelegeerd bestuurder van Unilin, koos ervoor Unilin te verlaten na de overname door het Amerikaanse Mohawk en samen met Caenepeel in de dienstverlening te stappen. Thiers is jurist van opleiding.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen