< Terug naar overzicht

Baudouin Velge verlaat Fedis

Gedelegeerd bestuurder Baudouin Velge verlaat op 1 december Fedis, de federatie van distributiebedrijven. Hij wordt gedelegeerd bestuurder bij communicatiebureau Interel Belgium.

Baudouin Velge (52) was sinds februari 2005 gedelegeerd bestuurder van Fedis. Op 1 december 2007 stapt hij over naar het communicatiebureau Interel Belgium. Naar eigen zeggen benaderde het Europese pr-bureau, dat in België tot de grotere in zijn sector behoort, hem om de groei van het bedrijf te leiden. Hij volgt er Emmanuel Goedseels op, die doorschuift naar een groepsfunctie.
Velge studeerde filosofie en economie aan de KU Leuven en specialiseerde zich in economie aan de University of Pennsylvania. Hij begon zijn carrière in 1983 als attaché op de economische studiedienst van de Nationale Bank. Vier jaar later trok hij naar Philips en nog eens vier jaar later ging hij aan de slag bij Cobac. Hij vertrok bij de verzekeraar om acht jaar lang het economische departement van de werkgeverskoepel VBO te leiden. In november 2004 stapte hij over naar Fedis, waar hij Fons De Vadder opvolgde, die met pensioen ging. Hij noemt de grotere visibiliteit en het uitstel van de overgang van Mister Cash naar Maestro zijn grootste verwezenlijkingen bij de federatie van distributiebedrijven.
Fedis is begonnen met de zoektocht naar een nieuwe gedelegeerd bestuurder. Intussen superviseren voorzitter Arthur Goethals en het directiecomité de continuïteit van de werking van de federatie.

< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen