< Terug naar overzicht

Bart Vandamme is de nieuwe HR-directeur van Familiehulp

Van Bart Vandamme wordt verwacht dat hij als HR-directeur de professionalisering van de social profit-organisatie Familiehulp begeleidt. Familiehulp is een dienst voor thuiszorg die deel uitmaakt van het Algemeen Christelijk Werknemersverbond (ACW) en tel

Bart Vandamme (43) is licentiaat Klinische Psychologie (KU Leuven) met heeft ook een postgraduaat Bedrijfskunde. Bij Familiehulp zal hij instaan voor de beleidsvoorbereiding en uitvoering van HRM doorheen de gehele organisatie. Hij ziet het als een uitdaging om “vanuit HRM actief bij te dragen aan het welslagen van de organisatietransitie naar een verdere professionalisering”.
Ervaring deed Bart Vandamme op als personeelsdirecteur bij Alcopa Two Wheels en Alcopa (groep Moorkens), en Restobel, waar hij zijn carrière begon als training & development officer vooraleer hij er personeelsmanager werd.
Met 7365 medewerkers staat Familiehulp vanuit 18 regionale zetels in Vlaanderen en Brussel in voor geïntegreerde thuiszorg zoals schoonmaakhulp, psychosociale ondersteuning en persoonsverzorging. De organisatie is een vzw van het ACW.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen