< Terug naar overzicht

Bart Van Hoeck HR-manager talent en sociaaljuridische zaken Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Bart Van Hoeck is sinds oktober aan de slag als HR-manager talent en sociaaljuridische zaken bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen.

Bart Van Hoeck (50) studeerde in 1991 af aan de KU Leuven als arbeids-en gemeenschapspsycholoog. Na een ervaring als agentschapsdirecteur van het toenmalige Gemeenschapskrediet, bouwde hij zijn loopbaan uit binnen HRM, eerst verder in de bank-en verzekeringssector en vervolgens als HR-manager bij de Amerikaanse multinationals Becton Dickinson en Griffith Laboratories.

Van Hoeck was Training & Development Manager Europe Middle East & Africa voor DHL en werkte eveneens vier jaar als consultant voor DIP Consulting. Van 2008 tot 2011 was hij HR-directeur bij t-groep.

Sinds oktober is Van Hoeck aan de slag als HR-manager talent en sociaaljuridische zaken bij het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen. Hij is er, samen met een team van ongeveer 20 medewerkers, verantwoordelijk voor werving en selectie, vorming, waardering en sociaal welzijn.

“Het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen werkt aan het efficiënter maken van de verschillende HR-processen, waarbij werving en selectie een belangrijke prioriteit is met een aangepast beleid binnen de vereisten van deugdelijk, objectief en transparant bestuur,” zegt Van Hoeck.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen