< Terug naar overzicht

Bart Stalmans HR-manager bij Chesapeake Pharmaceutical Packaging

Een opmerkelijke overstap: Bart Stalmans ruilt het ABVV voor Chesapeake Pharmaceutical Packaging.

Bart Stalmans (34) haalde zijn diploma Maatschappelijk Werk (specialisatie Maatschappelijke Advisering) in 1999 aan het Hoger Instituut der Kempen Geel. Nadien volgde hij een postgraduaat Niet-commercieel Management aan het Hoger Instituut Readaptatiewetenschappen Leuven. Aan de Universiteit Antwerpen - VOSEB volgde hij de opleiding Collectieve Actie en Conflictbeheersing. Sinds september 2010 volgt hij de opleiding HRM-verantwoordelijke bij Syntra in samenwerking met SD Worx.

In 2000 startte Bart Stalmans zijn carrière als afdelingschef in het filiaal Borsbeek van Brico Belgium. In 2002 werd hij stafmedewerker departement Gezondheid & Welzijn bij het Nationaal Verbond Socialistische Mutualiteiten in Brussel.

Na een korte tussenstop als technisch-commercieel vertegenwoordiger Schade bij KBC Verzekeringen in Antwerpen, gaat Bart Stalmans in de zomer van 2004 aan de slag als gewestelijk secretaris bij de socialistische vakbond ABVV.

Sinds begin februari 2011 is Bart Stalmans HR-manager bij Chesapeake Pharmaceutical Packaging, een toeleverancier voor de farmaceutische industrie in vouwkartonnage. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het Shared Service Center in Gent.

Hij is er verantwoordelijk voor het performantiemanagement, talent & development management, de harmonisatie en optimalisatie loon- en arbeidsvoorwaardenbeleid, de versterking van het eerstelijnsmanagement, het changemanagement en het retentiebeleid. “Human resources management, arbeids- en sociaal-zekerheidsrecht zijn mijn specialisatiegebieden. Rekening houdend met de brede ervaring en kennis die ik heb opgedaan als vakbondssecretaris in diverse bedrijven en sectoren, wil ik een toegevoegde waarde bieden als businesspartner binnen een internationale organisatie. Het contact met mensen en het verwezenlijken van succesvolle projecten vind ik onontbeerlijk”, motiveert Bart Stalmans zijn nieuwe carrièrewending.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen