< Terug naar overzicht

Bart Remmerie aan de slag als HR-manager bij Buro II

Buro II, een multidisciplinair architectenbureau uit Roeselare, heeft Bart Remmerie aangesteld als HR-manager.

Bart Remmerie (32) is master in de Politieke en Sociale Wetenschappen (KU Leuven en Umea Universiteit) en master européen en Sciences de Travail (UCL en Universiteit van Firenze). Verder volgde hij ook een postuniversitaire opleiding in informatietechnologie en een opleiding HRM aan de Universiteit Hasselt.

Remmerie begon zijn professionele carrière in 1999 bij Deloitte en Touche. Als expatriate consultant verleende hij HR-diensten aan expats. Drie jaar later werd hij consultant expatriate services bij Janssen Pharmaceutica. In 2003 trok Elia, de beheerder van het Belgische hoogspanningsnet, hem aan als HR-IT business expert. Na twee jaar klom hij er op tot competence manager. In die functie was hij onder andere verantwoordelijk voor rekrutering en selectie, opleiding en ontwikkeling en performance management. In 2006 ging hij aan de slag als senior HR-consultant bij Randstad.

Bij Buro II, dat een 100-tal werknemers telt, wil Remmerie vanuit zijn nieuwe functie de “expansie ondersteunen en een integraal HR-beleid opzetten dat mensen kan boeien en binden”.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen