< Terug naar overzicht

Bart Peulen en Sonja Fiddelers versterken Acerta Legal Consult

Acerta Legal Consult telt twee nieuwe consultants: Bart Peulen en Sonja Fiddelers.

Bart Peulen (32), licentiaat Rechten, werkte bij Acerta Sociaal Secretariaat als verantwoordelijke Legal betreffende RSZ en Dmfa. Tijdens zijn stage aan de balie van Brussel werkte hij bij het advocatenkantoor Bogaert & Vandenmeulebroecke, waar hij zich toelegde op de sociaalrechtelijke aspecten van internationale tewerkstelling. Het is ook op dit gebied, dossiers rond internationale tewerkstelling, dat hij zich nu specialiseert binnen Acerta Legal Consult.

Sonja Fiddelers (43), licentiaat Rechten, begon haar carrière in 1999 als juridisch adviseur bij Adecco. Sinds 2003 was ze er als manager verantwoordelijk voor de administratie van het uitzendpersoneel. Als senior consultant bij Acerta Legal Consult zal ze bedrijven adviseren in de verschillende domeinen van de toepassing van het sociaal recht en onder meer rond loonoptimalisatie.

Acerta Legal Consult bestaat uit een team van consultants die advies geven op het vlak van nationaal en internationaal arbeidsrecht, sociale zekerheid van werknemers, sociaal statuut van bedrijfsleiders en personeelsfiscaliteit.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen