< Terug naar overzicht

Bart Menschaerts HR-manager bij Parts & Components

Sinds mei 2011 is Bart Menschaert HR-manager bij Parts & Components, een toeleverancier van metalen onderdelen voor producenten van vrachtwagens en off road equipment. Het metaalverwerkend bedrijf uit Roeselare telt 25 bedienden en 130 arbeiders.

Bart Menschaerts (33) is afgestudeerd aan de Mercator Hogeschool in 1998 als graduaat Bedrijfsbeheer (optie Accountancy – Fiscaliteit).

Hij startte zijn carrière bij Advantra International als bediende finance & administration. In 2000 stapte hij over naar Belgomilk Langemark als assistent personeelsdienst. Tussen 2003 en 2004 was hij manager van Flanders Indoor Karting.

In september 2004 werd Menschaert manager Human Resources & Diensten bij Carrefour. In 2007 ging hij aan de slag als HR Officer bij Rf Technologies, een specialist in brandwerende producten. Hij was er verantwoordelijk voor de opstart en verdere uitbouw van de HR-dienst.

“Voordien was de boekhouder verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Ik had dus de kans om alles op te starten en uit te bouwen. Dit ging van opstart van dossiers, opleidingregistratie, sociale verkiezingen en opstart CPBW, sociaal overleg en in latere fase ook opmaken van budgetten.”

Sinds mei 2011 is Bart Menschaert HR-manager bij Parts & Components, een toeleverancier van metalen onderdelen voor producenten van vrachtwagens en off road equipment. Het metaalverwerkend bedrijf uit Roeselare telt 25 bedienden en 130 arbeiders en werd in november 2010 overgenomen door Creacorp, dat ook eigenaar is van Punch Metals.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen