< Terug naar overzicht

Bart Malfliet nieuwe directeur communicatie bij Boerenbond

Bart Malfliet, tot voor kort senior researcher bij De Vlerick Leuven Gent Management School, keert terug naar zijn oude stal, de Boerenbond, en wordt er directeur communicatie.

Bart Malfliet is licentiaat Germaanse Filologie (Universiteit Gent) en was van 1993 tot 2000 reeds werkzaam bij de Boerenbond, meer bepaald bij de Katholieke Landelijke Jeugd (KLJ). Hij was van 1996 tot 2000 nationaal voorzitter van de KLJ.


In 2000 stapte Malfliet de academische wereld binnen als senior wetenschappelijk stafmedewerker, verantwoordelijk voor CMC² (Competency Management Research Centre), een partnership van 16 organisaties dat zich toelegt op alle aspecten van competentiemanagement. In 2002 werd hem het pilootproject van Investors in People toevertrouwd. Als projectmanager kreeg hij de opdracht dit strategisch HRM-label te introduceren in Vlaanderen. Verder was hij ook wetenschappelijk coördinator van RECIPE (Research Centre to Improve People Performance) en gaf hij les in master en executive programma’s.


Bij de Boerenbond wordt Bart Malfliet verantwoordelijk voor zowel de interne als de externe communicatie.


Update : Bart MALFLIET werkt sinds 1 maart 2006 bij Intradent Dental Labo als Manager Personeel & Organisatie

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen