< Terug naar overzicht

Bart Buyst maakt promotie bij Aleris Aluminium Duffel

Bart Buyst is gepromoveerd tot HR-director bij Aleris Aluminium te Duffel. Hij treedt ook toe tot het directiecomité. De voorbije vijf jaar was hij HR-manager.

Bart Buyst (36), licentiaat bedrijfspsychologie (Universiteit Gent), volgt Louis Verscheuren op die recentelijk Aleris Aluminium verliet. Buyst is geen nieuw gezicht binnen het bedrijf. De voorbije vijf jaar tekende hij als HR-manager mee de krijtlijnen uit van het huidige HR-beleid in de Belgische vestiging van Aleris. “Samen met het professionele Duffelse HR-team en de syndicale partners heb ik gezorgd voor de vertaalslag naar een modern personeelsbeleid”, aldus Buyst.

In zijn nieuwe functie van HR-director zal Buyst trachten de organisatiedoelen verder in lijn te brengen met de aspiraties, competenties en verwachtingen van de meer dan 1500 medewerkers. “Ik geloof heel sterk dat in onze hoogtechnologische omgeving de competenties, de inzet en motivatie van onze medewerk(st)ers het verschil maken en dat een voortdurende investering in het menselijk kapitaal essentieel is, willen we onze toonaangevende positie in de markt behouden en verder uitbouwen”, zegt Buyst.

Voor Buyst aan de slag ging bij Aleris Aluminium, was hij actief bij Concentra Media als HR-manager en bij Orbid HR Services als HR-consultant.

Aleris Aluminum Duffel is één van de grootste vestigingen in Europa voor de productie van aluminium halffabrikaten.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen