< Terug naar overzicht

Barbara Stadsbader algemeen directeur Secretary Plus

Barbara Stadsbader volgt als algemeen directeur van Secretary Plus Christine Van den Eynde op. Zij gaat binnen de USG People-groep een nieuwe internationale uitdaging aan als vice president Secretary Plus Europe.

Barbara Stadsbader vatte, na haar studies Handelsingenieur op de Solvay Business School, haar loopbaan aan als projectmanager bij een multinational. In 1999 begon ze aan haar carrière bij Secretary Plus. Ze startte als consultant in Kortrijk. Na opeenvolgende functies als officemanager en regiomanager, werd ze in januari 2008 benoemd tot national business development manager van Secretary Plus. In juli werd de ex-consultant aangesteld als algemeen directeur.
Stadsbader ziet innovatie als haar topprioriteit. “Het beroep van managementassistant is een knelpuntberoep, zelfs in deze crisistijd. Daarbij komt dat de generatie Y meer evenwicht zoekt tussen werk en privé, tussen files en thuiswerk. Klanten willen zich vandaag meer focussen op hun eigen kernactiviteiten. Daarom groeit de nood aan advies inzake secretariële activiteiten. Daar spelen we met onze nieuwe diensten graag op in. Met de benoeming van Christine Van den Eynde krijgen we bovendien de mogelijkheid om een internationale samenwerking op te zetten vanuit onze full service filosofie.”

Secretary Plus is gespecialiseerd in selectie, rekrutering, uitzending, outsourcing en opleiding van meertalige managementassistants. De organisatie heeft een netwerk van 20 vestigingen in België en maakt deel uit van USG People.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen