< Terug naar overzicht

Bankier Luc Wouters wordt executive searcher

Bankier Luc Wouters (Deutsche Bank, Van Lanschot Bankiers) vervoegt de Belgisch–Luxemburgse entiteit van executive searcher Odgers Berndtson. Hij neemt er Financial Services onder zijn hoede.

Luc Wouters, gewezen Managing Director van Van Lanschot Bankiers en van de Deutsche Bank in België, wordt partner bij Odgers Berndtson, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in executive search. Hij wordt er verantwoordelijk voor de practice Financial Services voor België en Luxemburg.

Dominique Collet, CEO van de groep Odgers Berndtson in België en Luxemburg: “Met de komst van een ervaren bankier als Luc Wouters aan het hoofd van de practice Financial Services, zijn we beter dan ooit gewapend om onze klanten te helpen hun teams te versterken, net op het ogenblik dat de financiële wereld in volle omwenteling is.”

Luc Wouters studeerde af als master in de Rechten en behaalde een postgraduaat Bedrijfsbeheer aan de KU Leuven. Hij volgde aanvullende opleidingen aan de Universiteit van Tübingen, in Düsseldorf en aan de Duke University (Durham, VS). Recentelijk volgde hij ook het Advanced Management Program aan de INSEAD business school in Fontainebleau.

In 1987 ging Wouters na zijn academische opleiding in dienst bij Deutsche Bank, waar hij in 1991 Vice President Corporate Banking werd. In 1994 werd hij gepromoveerd naar Toronto (Canada), waar hij als Vice President verantwoordelijk was voor Corporate Finance International & Trade Finance. Na vier jaar keerde hij terug naar België, als hoofd van het kantoor van Deutsche Bank AG in Brussel. Van 2000 tot 2005, na de overname van Crédit Lyonnais in België, was hij Managing Director en Lid van het Executive Management Committee, verantwoordelijk voor de coördinatie en het management van de Corporate & Investment Banking activiteiten.

In november 2005 vervoegde hij de bank Van Lanschot Bankiers als Managing Director.
Sinds april 2010 is Luc Wouters partner, verantwoordelijk voor de practice Financial Services, bij Odgers Berndtson in Zaventem.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen