< Terug naar overzicht

Aurélie Cnop leidt divisie interim management van Michael Page

Michael Page International trok onlangs Aurélie Cnop aan als consultant om de nieuwe activiteit interim management te ontwikkelen.

Na een opleiding als commercieel ingenieur begon Aurélie Cnop haar carrière bij Arthur Andersen, waar ze projecten in externe audit voor haar rekening nam in de bank- en dienstensector, evenals Europese operationele auditopdrachten in de industriële sector. Daarna maakte ze deel uit van Strategy Consulting bij ATKearney Benelux, waar ze deelnam aan grootschalige internationale herstructurerings- en kostendrukkende projecten. Vervolgens vervulde ze de functie van controller bij Novartis Consumer Health Benelux voor de afdelingen Health and Functional Food, OTC en Medical Nutrition.

Nu slaat ze dus de hand aan de ploeg bij het gespecialiseerde wervings- en selectiebureau Michael Page International, dat zich sinds kort ook in België toelegt op interim management. De van oorsprong Britse groep telt 107 kantoren in 16 landen, met ongeveer 2300 medewerkers. In België zijn er vestigingen in Brussel en Antwerpen.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen