< Terug naar overzicht

Auralie Blauwbloeme HR-businesspartner bij Arseus

Auralie Blauwbloeme is HR-businesspartner bij Arseus, een groep die producten, diensten en concepten levert aan professionals en instellingen in de gezondheidssector. In België telt de onderneming zo'n 600 medewerkers.

Auralie Blauwbloeme (26) behaalde in 2007 een master Handelswetenschappen (optie Strategisch Management) aan de Hogeschool Gent. Ze startte haar loopbaan in augustus 2007 als researcher bij Hudson. In juni 2009 stapte ze als consultant over naar A&S Solutions. Als consultant was ze er vooral actief in de openbare sector en was ze verantwoordelijk voor de implementatie van evaluatiesystemen en de bijhorende software.

Sinds april 2012 is Blauwbloeme HR-businesspartner bij Arseus Corporate België, Arseus Lab België en Fagron België. Ze is er verantwoordelijk voor werving en selectie, opleiding en training. Ze ondersteunt het management op het vlak van verschillende HR-topics zoals verloning, evaluatie, onthaalproces en coaching. Daarnaast werkt ze mee aan HR-projecten op lokaal en nationaal niveau.

Arseus levert producten, diensten en concepten aan professionals en instellingen in de gezondheidssector. Wereldwijd werken er ongeveer 2800 mensen voor Arseus, in België ongeveer 600. Arseus bestaat uit een aantal divisies: Fagron (de grootste divisie), Arseus Dental, Arseus Medical en Corilus.

“Na enkele jaren als consultant te hebben gewerkt, wil ik kennismaken met het HR-gebeuren binnen een bedrijf en dit in een generalistische HR-functie. Ik hoop in deze functie een echt aanspreekpunt te kunnen worden voor de verschillende HR-topics en dit zowel voor de werknemers, als voor de managers”, commentarieert Blauwbloeme.

Lees meer over


< Terug naar overzicht

U zoekt, u vindt !

HR Square | Magazine, E-zine, Netwerk, Website, Seminaries, ...

Word nu lid !
Geniet van de voordelen